Aloha! Cluster Pays

Färgglad grafik och medryckande musik

Aloha! Cluster Pays är en spelautomat, även kallad slot eller videoslot, där du reser till kristallklara vatten och rykande vulkaner. Hawaii-tema med färgglad grafik och ukulelemusik skapar en härlig semesterstämning men en bra spelautomat behöver något extra för att locka spelare.

Aloha! Cluster Pays är utvecklat av Net Ent (Net Entertainment), som är en svensk spelutvecklare känd för sin moderna innovativa inställning till spel. Denna slot erbjuder en härlig spelupplevelse tack vare flera intressanta funktioner såsom en större spelplan med sex hjul och fem rader, Sticky Win Re-Spins och freespinslägen.

Kluster av symboler

En traditionell spelplan har fem hjul med tre rader. Genom att utöka antalet hjul till sex och antalet rader till fem så ökar chansen till bonusar och vinster. Det finns 30 symboler på skärmen i denna spelautomat till skillnad från 15 symboler, som det finns på många andra spel.

I Aloha! Cluster Pays är de traditionella vinstlinjerna bortplockade och du vinner när du får tillräckligt många vinstsymboler bredvid varandra. Kluster av matchande symboler leder till vinster och du måste få nio eller fler symboler som nuddar varandra för att få en vinst. Så länge symbolerna hänger ihop spelar det ingen roll vilken form klustret av symboler har. Det spelar således ingen roll var symbolerna hamnar på spelplanen. Symboler av masker, blommor och frukter kan således hamna längst till höger, längst till vänster eller i mitten av spelplanen.

Maskerna är lite speciella eftersom de ökar dina vinstchanser genom att inta flera positioner för symboler på samma gång. Vinnande kluster-kombinationer som har fruktsymboler leder till att denna symbol försvinner, vilket innebär att sannolikheten ökar att de åtråvärda och mer värdefulla masksymbolerna dyker upp när du snurrar hjulen. 

Sticky Win Re-Spins och freespinslägen

Aloha! Cluster Pays har även en funktion som ibland aktiveras vid vissa vinstkombinationer. Sticky Win Re-Spins ger spelaren en chans till ytterligare en runda utan kostnad. Denna runda spelas medan vinstsymbolerna behåller platserna på spelplanen. Om du har tur så kanske ytterligare en identisk symbol kommer upp. Det fantastiska är att detta pågår ända tills inga nya vinstkombinationer kommer upp när du snurrar hjulen. Processen fortsätter så länge som du fortsätter att snurra upp nya symboler av samma typ och som hänger ihop med ditt vinnande "kluster".

Det finns även ett freespinsläge som kommer upp när tre eller fler scattersymboler dyker upp på spelplanen. Det spelar ingen roll var på spelplanen symbolerna kommer upp. Maskerna som är mer värdefulla förekommer oftare under freespinslägen och detta innebär att chanserna att du kammar hem en storvinst ökar. Du kan även få extra gratisrundor så med lite tur kan ett freespinsläge vara en lång stund.

Och håller turen i sig så kanske du kan kombinera en härlig Hawaii-känsla med en vinst på 2 000 000 kronor, vilket är den maximala prissumman.