Rival - spela Rival-spel

Rival Gaming är en känd spelleverantör för alla i branschen, för den vanlige spelaren är dock företaget inte lika känt vilket är tråkigt. De har funnits i över tio år på marknaden och är ett innovativt företag med fler än 200 olika spel i portföljen. Deras affärsidé är att sälja kompletta lösningar till onlinecasinon, det vill säga, hela mjukvaruplattformen med de spel kunden vill ha. Ett nyckelfärdigt koncept. Deras spellicens är registrerad i Curacao. 

Grafiska spel

Vad beträffar spelen så jobbar Rival med att skapa spel med höga anspråk på grafiken och dessutom intuitiva gränssnitt som är lätta att förstå så att vem som helst ska kunna spela deras spel. Deras i-Slots är något utöver det vanliga vad gäller slots.

Rival har satsat mest på att skapa slots vilka utgör den största delen av deras spelportfölj, men de erbjuder även bordsspel av alla de slag.

I-Slots

Rival har ett helt eget koncept för slots som de kallar i-Slots. Alla deras spel i den kategorin börjar med ett videoklipp som förklarar spelets handling och vilka som deltar i spelets handling. Man manar hos Rival att man vill bjuda spelaren på en större upplevelse än man gör med vanliga slots. Dessa i-Slots har dessutom en intressant bakgrundshistoria och då nya karaktärer kommer in i handlingen blir de presenterade och på så sätt förs handlingen framåt. Spelen har spännande bonusspel inbyggda och små interaktiva minispel som hjälper dig att vinna pengar.

Fungerar på alla plattformar

Alla spel från Rival går att öppna i din webbläsare men Rival har även en nedladdningsbar klient som gör att du lättare kan hålla reda på dina favoritspel. Klienten fungerar lika bra i Windows som med iOS. Du kan alltså spela på din iPhone och Androidtelefon.

Växande jackpottar

Rival har några spel med växande jackpottar. Hos Rival blir inte de progressiva jackpottarna lika stora som de kan bli i spel från exempelvis NetEnt, de har nämligen ett tak som gör att de inte kan bli hur stora som helst. Taket ligger på 89 000 USD men det är sällan som jackpotten når dit, den brukar betalas ut vid lägre belopp. Här är några exempel på Rivalspel med progressiv jackpott:

 

  • Major Moolah
  • Strike Gold
  • Money Magic
  • One Millions Reels BC